"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

 • 14 des, 2015

  BLNO: FRØYA - CENTRUM TIGERS. 60-73

  Det ble dessverre tap mot Oslolaget. I starten av kampen haglet det 3 poengere fra begge lag. Frøya var raskt oppe i en 6 poengs ledelse og hadde åpnet med et pang. Etter dette var Centrum mer med på notene. Anført av en kvikk Harald Frey så gikk Centrum… Les mer..
 • 16 okt, 2015

  Oslotur på BLNO laget

  Denne helgen er BLNO laget vårt i hovedstaden for å kjempe om nye poeng. I kveld er det Ammerud som får besøk av oss, og i morgen lørdag er det Centrum sin tur til å få besøk av den gule arme fra Bergen. Kveldens kamp mot Ammerud kan vel kanskje betegnes som… Les mer..
 • 12 okt, 2015

  Highlights fra åpningshelgen i BLNO

  https://www.youtube.com/watch?v=7V9Jj2wnteY Les mer..
 • 04 okt, 2015

  Da var vi endelig i gang med årets Basketliga

  Til tross for to tap for Kongsberg i oppkjøringen før sesongstart, hadde vi høy selvtillit og stor tro på seier i begge kampene våre i åpningshelgen. Selv om nettopp Kongsberg var motstander i første kamp. Når kampen kommer i gang viser det seg fort at Frøya… Les mer..
 • 24 sep, 2015

  Gjør som Frøya Basket vis MOT

  Frøya Basket er stolt og svært glad for å være første BLNO klubb som blir MOT Ambassadør. Vi ønsker å være best på banen, men vi ønsker også å være gode forbilder utenfor banen. Vi ønsker å bidra positivt inn mot barn og ungdom. Vi ønsker å vise MOT, både på… Les mer..
 • 21 sep, 2015

  Sesongkort BLNO 2015/16

  Ønsker du sesongkort til alle BLNO kampene i Frøyahallen? Sesongkort gir deg: Inngang til alle Frøya sine hjemmekamper i BLNO. Den nye klubb T-skjorten til Frøya Basket. Reservert plass på kampene. De 30 første som bestiller er garantert plass på første rad.… Les mer..
 • 21 sep, 2015

  Frøya T-skjorte

  Vi har fått mange forespørsler om å få kjøpe Frøya T-skjorten. Denne er nå til salg for kr.120,- De som ønsker T-skjorte må overføre kr.120,- til konto 1503 10 37279 Husk å merke tydelig innbetaling med navn. Les mer..
 • 20 mar, 2015

  Ny hovedtrener på plass

  Det er med glede vi i dag kan melde at vi har ny hovedtrener på plass for neste sesong. Brent Hackman har i dag signert avtale med klubben om å være trener for vårt BLNO lag. Brent har en solid trenerutdanning med trener 3 og holder for tiden på med FIBA sitt… Les mer..
 • 25 feb, 2015

  Frøya`s skillscamp

  Da er det tid for påmelding til årets skillscamp. I år har vi utvidet med to trenere til. Kurt Ali Ouakkaha Størseth som spiller for Frøya sitt BLNO lag. Vi vil påstå at dette kanskje er Kurt Ali sin beste sesong i BLNO så langt i hans kariere. Til tross for… Les mer..
 • 04 des, 2014

  Tid for ny hjemmekamp

  I et noe merkverdig serieoppsett, så er det nå klart for ny hjemmekamp i Frøyahallen. Vi får besøk av nabo og formlag nr.1 for tiden, Gimle Basket fra Slettebakken. Kampstart lørdag 06.desember kl.16.00 Så langt i sesongen har vi spilt ni kamper, vi har kun… Les mer..
 • Default Image
  24 nov, 2014

  En seier og et tap i helgens tur til Oslo

  Mer kan leses her. http://www.basket.no/nyheter/Sider/God-uttelling-borte-for-bergenserne.aspx Les mer..
 • 21 nov, 2014

  BLNO laget drar østover denne helgen

  Vi har bortekamp mot Ammerud og Centrum Tigers denne helge. Så langt i sesongen har det svingt fra glitrende til bedrøvelig. Til tross for at vi reiser av gårde med et noe redusert lag, så satser vi på at det glitrende spillet er tilbake. Som sakt så er vi… Les mer..
 • 15 nov, 2014

  Helsvart i Tysvær

  Det var dessverre ingen god dag for Frøyaguttene i dag. 74 - 86 (23-28 11-17 8-19 32-22) Vi starter kampen uten glød, og virker rett og slett uinteressert i å spille basket. Å slippe inn 28 poeng i første periode forteller mye om hvilken innsats som ble lagt… Les mer..
 • 14 nov, 2014

  Ylvis har oppskriften

  https://www.youtube.com/watch?v=EIqusSryIEc Les mer..
 • 14 nov, 2014

  NBA på TV2sport

  Nå blir endelig en av verdens største idretter å se også på Norsk tv. TV 2 har sikret seg eksklusive rettigheter til én kamp fra National Basketball Association (NBA) hver søndag, til og med andre runde av sluttspillet i april. Når det drar seg til med… Les mer..
 • 12 nov, 2014

  Frøya - Nidaros Jets

 • 04 nov, 2014

  Basketnight i Gimlehallen

  14.november arrangerer Gimle Basketnight.  Les mer..
 • 02 nov, 2014

  Seier i første hjemmekamp

  I Peter Bullock sitt comeback ble det en fin seier mot Centrum Tigers. I en kamp uten sjefen sjøl, Edmunds Gabrans som dessverre sliter med vond rygg var det Kurt Ali som stod frem som den store dirigenten. Det ble mye kriging under kurven og den krigen vant… Les mer..
 • 30 okt, 2014

  Sesongens første BLNO-kamp

  Lørdag er det klart for sesongens første hjemmekamp i BLNO. Vi tar imot Centrum Tigers kl.16.00. Vi har allerede spilt 4 kamper så langt i sesongen og står bokført med to seire og to tap. Det høres kanskje rart ut når vi sier at dette er vi rimelig godt… Les mer..
 • 19 okt, 2014

  BLNO tap mot naboen

  Desverre hadde ikke vi helt dagen i dag. Gimle åpnet med en forrykende førsteperiode, hvor de klarer å få en ledelse på hele 13p. Og det var vel i realiteten dette som tok knekken på oss i dag. Selv om vi kommer betraktelig mere med i andre omgang, og klarer… Les mer..
 • 18 okt, 2014

  Rundens spiller

  Etter forrige helgs åpningsrunde i BLNO står vi med to seire av tre mulige. Vi var rimelig spent og litt usikre på hvor vi stod i forhold til de andre lagene. Mye fordi vi reiste uten Peter. Og med Hamad som bare hadde trent med laget en uke før seriestart… Les mer..
 • 18 okt, 2014

  Lokaloppgjør i BLNO

  Søndag kl 18 spilles sesongens første lokaloppgjør i Bergen mellom Frøya og Gimle. Kampen spilles i Gimlehallen. I den forbindelse har en av våre lokale unggutter, Adrian Schønning blitt intervjuet og han gleder seg veldig til kamp.Hvilke forventninger har du… Les mer..
 • 08 sep, 2014

  Spillerlisens

  Faktura for betaling av spillerlisens ligger i kiosken. Spør etter din spillerlisens hos tilsynsvakten. De som ikke hadde spillerlisens i forrige sesong må betale denne før de kan spille kamp. De som hadde lisens forrige sesong må betale sin nye lisens før… Les mer..
 • Default Image
  08 sep, 2014

  Treningstider

  For å finne oversikt på treningstider. Gå til fanen nedlasting og basket trykk på linken treningsplaner. Les mer..
 • 07 jun, 2013

  Frøya Basket på Facebook

  Frøya basket har også en egen side på facebook for de som ikke har fått det med seg. Se linken: https://www.facebook.com/pages/Fr%C3%B8ya-Basket/105839996145063 Les mer..
 • 07 jun, 2013

  Krav om politiattest Basket

  Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et… Les mer..
 • Calix Black Ndiaye
  04 jan, 2013

  Frøya ruster opp for siste halvdel

  Første halvdel av sesongen er unnagjort. Vi er så langt fornøyd når vi leser tabellen. Første halvdel av sesongen er gjennomført nesten uten forwarder på laget. Og da sier det seg selv at vi sliter inside mot de beste lagene. Noe som igjen har gjort at vi har… Les mer..

Noe du leter etter?