"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Hjemmeseier til A-laget, tabelledelse og 5 serierunder gjenstår

A-laget vant 4-1 hjemme mot Osterøy fredag og leder nå tabellen etter 17 serierunder med 5 poeng til lag nr 2 Odda.

Etter en førsteomgang hvor Frøya eide ballen og hadde mange kantløp og innlegg inn i boksen, var enten sistepasning eller løpene inn i 16'en for dårlig og forsvarsspillerne eller keeper fikk gang på gang ryddet opp i siste liten. Osterøy produserte 2 sjanser i 1. omgang, men klarte det Frøya ikke klarte nemlig

å score et mål og gikk til pause med ledelse 1-0.

I andre omgang tok Frøya enda mer tak i kampen og på sidelinjen ventet vi bare på når det ville løsne. Og løsne gjorde det for Frøya scoret 4 mål på 19 minutter - det første kom etter 57 min. Andre, Mika og Espen Madsen var målscorere og i tillegg laget Osterøy et selvmål. Et hurtig og presist pasningsspill samt litt ekstra innsats i 2. omgang gjorde Osterøy spillerne slitne samt at de ble liggende dypt og forsvarte seg hele tiden spesielt i 2. omgang. En meget fortjent seier og det kan nevnes at Osterøy's keeper spilte forøvrig en meget god kamp.

5 poengs ledelse 5 serierunder før serieslutt må ikke bli en sovepute da Odda har et meget lettere spilleprogram enn Frøya de 5 siste rundene og Frøya skal ut i en meget vanskelig bortekamp allerede på lørdag mot Trio på Husnes. Trio har kun 1 hjemmetap i år.

Så vi er ikke rykket opp ennå.  

Utleie av festlokaler

Skal du arrangere et selskap? Frøya Idrett har flotte lokaler til leie med plass til ca 80 personer. Lokalet… Les mer..

Noe du leter etter?