"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Seier til A-laget og opprykksjansen er nå meget høy

A-laget vant i går kveld på Tjønnen 3-0 mot nr 2 på tabellen NHH.

Opprykksjansen er meget høy - anslår 90% - da Frøya leder med 9 poeng foran NHH som kun har 2 kamper igjen og nr. 3 Odda har fremdeles en teoretisk sjanse da de ligger 11 poeng bas men har 4 kamper igjen. Frøya trenger 1 eller 2 poeng på de 3 siste kampene dersom Odda tar 4 seire på rad.

Gårsdagens kamp åpnet i et forrykende tempo fra Frøya's side. 1. sjansen kom allerede etter 5 min da Fred satte ballen like utenfor.

En rekke gode angrep ble rullet opp, men uttellingen lot vente på seg. Et nydelig angrep etter 25 min. avsluttet Fred elegant i mål og 1-0 til Frøya. NHH skaper lite, men får noen dødballer og langskudd som kunne blitt farlig. 1-0 til pause.

Andre omgang starter i samme tempo, men intensiteten og tempoet faller i en 15 min. periode. Deretter tar det seg opp igjen og etter 65 min. scorer Fred et nydelig mål igjen og i tillegg er det mye ping pong i boksen til NHH i denne perioden uten at det blir uttelling på alle disse mulighetene. Når Vorland setter 3-0 etter 75 min er kampen med dette definitivt avgjort. NHH har vel kun 1 klar sjanse i løpet av hele kampen mens Frøya produserer 7-8 helt klare hundreprosentere.

En sterk kamp av Frøya og spesielt 1. omgang var meget godt gjennomført i et så høyt tempo at spillerne måtte ta all grunnteknikk i bruk for å spille ball på ett og to touch. 2 omgang var Frøya også god periodevis.

Johan Fredrik Kvalheim er nå oppe i 23 scoringer.

Nå er det kun teori som gjør at opprykk ikke kan offisielt bekreftes.

 

Utleie av festlokaler

Skal du arrangere et selskap? Frøya Idrett har flotte lokaler til leie med plass til ca 80 personer. Lokalet… Les mer..

Noe du leter etter?