"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

NBA på TV2sport

Nå blir endelig en av verdens største idretter å se også på Norsk tv.

TV 2 har sikret seg eksklusive rettigheter til én kamp fra National Basketball Association (NBA) hver søndag, til og med andre runde av sluttspillet i april. Når det drar seg til med Conference Finals sender TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo alle kampene, til NBA-vinneren er kåret i juni. I tillegg vil det bli sendt tre kamper 1. juledag - og ikke minst All-Star-kampen i New York 15. februar 2015.

 

Totalt kan det bli over 50 direktesendte NBA-kamper og alle sendes på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo. I tillegg sendes det ukentlige magasin- og høydepunkt-program - henholdsvis mandag og torsdag - på samme kanal.

 

Den toårige avtalen starter allerede førstkommende søndag, 16. november kl 19.00, med kampen mellom Denver Nuggets og New York Knicks. Kommentator blir Christian Paasche - selv tidligere basketballspiller, og kjent som både sykkel-, ski- og håndballkommentator på TV 2.

 

- Vi er stolte over å kunne presentere et så spektakulært produkt som NBA på TV 2s kanaler. Målet vårt er å gi seerne store sportsopplevelser, og NBA garanterer en unik kombinasjon av ekstreme atleter, action og artisteri, sier TV 2s sportssjef, Vegard Jansen Hagen.

Utleie av festlokaler

Skal du arrangere et selskap? Frøya Idrett har flotte lokaler til leie med plass til ca 80 personer. Lokalet… Les mer..

Noe du leter etter?