"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Oppsummering av vår sesong for A-laget

Ettersom hjemmesiden vår har vært nede i lange stunder og har vært under forbedring har det vært ymse med referat fra A-lagets kamper denne våren. Tenkte derfor å ta en liten oppsumering om hvordan ståa er etter halvspilt sesong.

Frøya står med 8-1-2 og ligger på en andreplass(Ett bak Odda) etter elleve spilte kamper. Dette må sies å være en bra vårsesong som må bygges videre på om det skal bli opprykk på Tjønnen denne sesongen . Frøya har scoret mest mål i divisjonen og det er ikke tilfeldig, goalgetterne Johan Fredrik og Andrè har scoret 22 av dem tilsammen!Den defensive organiseringen har blitt bedre i år enn tidligere og dette må vel trenerne ta sin del av æren for. Spillet som Frøya har vist har til tider vært meget bra og da spesielt på bortbane der noen sterke seire har blitt hentet hjem. Frøya på Tjønnen og det teppet som er der nå vil aldri bli en god match, så vi håper virkelig på en ny matte så kjapt som mulig.

Minuset med årets vårsesong må være at så få juniorspillere har klart å ta steget opp. Det begynner å bli ett par år siden sist Frøya klarte å rekruttere spillere fra egne rekker. Dette er noe som må forbedres! Nå er det en treningspause på ett par uker før troppene igjen samles en uke før Frøya inntar Tyskland og Berlin for en uke. Der får vi god tid til å terpe på detaljer og andre ting som må forbedres før en spennende høst setter inn. Da er det bare til å ønske alle en god sommer og håper vi treffes på Tjønnen iløpet av høsten!

Utleie av festlokaler

Skal du arrangere et selskap? Frøya Idrett har flotte lokaler til leie med plass til ca 80 personer. Lokalet… Les mer..

Noe du leter etter?