"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Da var vi endelig i gang med årets Basketliga

Til tross for to tap for Kongsberg i oppkjøringen før sesongstart, hadde vi høy selvtillit og stor tro på seier i begge kampene våre i åpningshelgen. Selv om nettopp Kongsberg var motstander i første kamp.

Når kampen kommer i gang viser det seg fort at Frøya blir det førende laget. Ser en bort fra stillingen 2 – 4 i første minutt og 20 – 22 i tolvte minutt av kampen, så førte vi fra start til mål. Laget fremstår i første kamp som bunnsolid på alle posisjoner. Edmunds er tilbake etter en fjorårssesong hvor han var plaget med ryggproblemer. Nå er han skadefri og kan samtidig fokusere 100% på å være spiller. Da er han kanskje ligaens suverent beste guard. Og han ble fullt fortjent kåret til dagens Frøyaspiller. Men det var flere andre spillere som også stod frem i kampen. Arne Ingebrigtsen som er kommet hjem igjen etter et år i Tromsø Storm ble dagens toppskårer. Og Peter Bullock stor under kurven.

 

Seier med 14 poeng mot Kongsberg er vi veldig godt fornøyd med.

 Frøya - Kongsberg  73 - 59  (20-14  17-16  21-17  15-12)

Alle tall fra kampen finner du her:

http://www.basket.no/serie/Sider/Kamper.aspx?game_id=3094625&league_id=undefined&season_id=91425#mbt:13-400$t&0=1

 

Åpningshelgens andre kamp er det Bærum som står for tur.

Selv om vi også foran denne kampen hadde stor tro på oss selv. Var det kanskje litt mer usikkerhet ute å gikk, i og med at vi i denne kampen skulle spille uten Peter Bullock som var opptatt med jobb.

Bærum så vi dagen før ta en komfortabel seier mot nykommer Eidsvoll. Her fikk vi se at Bærum har gått til anskaffelse av to solide spillere i Amerikaneren Mike Bruesewitz og 18år gamle Sigurtor Ingi Sigurtorsson fra Island. (begge har imponert stort denne helgen). Så Bærum blir nok litt mer å regne med denne sesongen enn hva kanskje mange hadde trodd.

Men til tross for spill uten Peter B. så tar vi tak i kampen fra start og tar føringen med ledelse som varierer litt frem og tilbake mellom 6 og 12 poeng. Vi klarer aldri å riste Bærum helt av, selv om vi flere ganger er opp med over ti poengs ledelse. Så kommer Bærum igjen og igjen. Og når siste periode starter er vi kun to fattige poeng foran. I siste periode blir kampen så jevn som den kan bli. Lagene veksler på ledelsen, og det blir virkelig nerve i kampen. Uheldig hvis for Bærums del så blir Mike B. avblåst for en noe tvilsom screen og får dermed sin fjerde feil. Han klarer i samme situasjon å snakke på seg en teknisk feil og dermed sin femte feil og utvist fra kampen. Bærum uten sin solide Amerikaner på banen, klarer ikke stå i mot Frøya sin sluttspurt. Og taper dermed kampen med 8 poeng

Igjen fremstår Edmunds som en vanvittig god spiller, og det kan virke som han lager poeng når han ønsker. I denne kampen var også Adrian stor i angrep og Nicholas gjorde en mannsjobb i forsvar.

 

 Frøya - Bærum  76-68 (18-13  19-17  16-21  23-17)

Alle tall fra kampen finner du her: 

http://www.basket.no/serie/Sider/Kamper.aspx?game_id=3094609&league_id=undefined&season_id=91425#mbt:13-400$t&0=1

 

Utleie av festlokaler

Skal du arrangere et selskap? Frøya Idrett har flotte lokaler til leie med plass til ca 80 personer. Lokalet… Les mer..

Noe du leter etter?