"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Frøya Aktiv vinter 2020

Frøya Aktiv vinter 2020 

For barn i alderen 10-12 år dvs 5-7. klasse (gjelder årskullene 2007-08-09)

Ekstra trening for de som ønsker mer

Frøya Aktiv er et tilbud til alle spillere født i 2007 – 2008 – 2009, og er ment for dem med en ekstra interesse og motivasjon for å trene fotball. Dette er for deg som ønsker å trene mer og med høy kvalitet. Det er viktig å understreke at Aktiv ikke er en fritidsordning! Det forventes høyt frammøte, konsentrasjon, innsats og et ønske om personlig utvikling på hver trening. 

 Vi streber etter å utvikle oss videre som klubb, og vil med dette lage et bedre tilbud til de som ønsker å trene mer og bli bedre fotballspillere. Det er årsaken til at vi nå starter Frøya Aktiv.

Målet er at det skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg og stadig ta nye steg. Vi i Frøya fotball ønsker da at i tillegg til de vanlige treningene med laget så skal de ivrigste få muligheten til en ekstra trening i uken.

Treningene gjennomføres hver tirsdag fra kl 14.00 – 15.30 på Frøyabanen. Vi har også tilgang til Frøyahallen slik at hvis banen blir dekket med snø kan vi trekke innendørs.

Hovedtrener vil være Raymond Sjøstrøm. Han er tidligere Frøya spiller, men har de siste 8 årene trent aldersbestemte lag i Fyllingsdalen. I tillegg har han ansvar for Bønes sin Fredagsgjeng som er litt i samme gate som vårt Aktiv. Raymond er utdannet Grasrot-trener. Med seg vil han få spillere fra Frøya’s A-lag. Her er det klart at Johan Fredrik Kvalheim blir med. Han har vært toppskårer på A-laget mange år, og spilte sin første A-kamp som 15-åring. Han er utdannet barne- og ungdomsarbeider og jobber i barneskolen. Vi har flere som er klar, men det vil være avhengig av påmelding.

Pris : kr 300,- pr mnd.

Oppstart: 7. januar kl 14.00.

Det er denne gang kun påmelding for vinteren 2020. Frøya Aktiv vil vare frem til påske, og vi tar da betaling for 3 måneder. Det er ingen oppsigelse og ingen penger tilbakebetales hvis barnet slutter i perioden. Dette må vi gjøre for at vi skal kunne forutse lønn til trenerne.

Innbetaling skjer i sin helhet ved påmelding.

Påmelding for vinter 2020 gjøres her: https://forms.gle/

Innbetaling av kr 900,- på konto: 3624.67.46790 , mrk Frøya Aktiv og barnets navn.

Ved spørsmål rundt Frøya Aktiv ta kontakt med barnets trener, eller direkte med Terje Kvalheim på mail: eller telefon 916 38 060