"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Frøya Aktiv - Høst 2020

Frøya Aktiv - Høst 2020
 
For barn i alderen 10-12 år dvs 5-7. klasse (gjelder årskullene 2008-09-10)

Ekstra trening for de som ønsker mer

Frøya Aktiv er et tilbud til alle Frøya-spillere født i 2008 – 2009 - 2010, og er ment for dem med en ekstra interesse og motivasjon for å trene fotball. Dette er for deg som ønsker å trene mer og med høy kvalitet. Det er viktig å understreke at Frøya Aktiv ikke er en fritidsordning! Det forventes høyt frammøte, konsentrasjon, innsats og et ønske om personlig utvikling på hver trening. 

 Vi streber etter å utvikle oss videre som klubb, og vil med dette lage et bedre tilbud til de som ønsker å trene mer og bli bedre fotballspillere. Det er årsaken til at vi fortsetter med Frøya Aktiv.

Målet er at det skal inspirere og motivere unge fotballspillere til å utvikle seg og stadig ta nye steg. Vi i Frøya fotball ønsker da at i tillegg til de vanlige treningene med laget så skal de ivrigste få muligheten til en ekstra trening i uken.

Treningene gjennomføres hver tirsdag fra kl 14.00 – 15.30 på Frøyabanen. Vi har også tilgang til Frøyahallen slik at hvis banen blir dekket med snø kan vi trekke innendørs.

Trenere vil være Kristoffer og Runar. Begge spiller på Frøyas A-lag, og vet hva som trengs for å bli en bedre fotballspiller. Kristoffer har spilt i Frøya i hele sin karriere, og er kaptein på A-laget. I tillegg har han trent Frøyas juniorlag og vært hjelpetrener på A-laget. Han jobber på Seljedalen barneskole. 

Runar studerer og har spilt i Frøya i 3 sesonger. Tidligere spilte han for Skjervøypollen som er på Sunnmøre hvor han kommer fra.

Pris : kr 400,- fra 13. oktober til 22. desember.

Oppstart: 13. oktober kl 14.00. Møt i god tid.

Det er i denne omgang kun bindende påmelding for Høst og hele beløpet (kr 400,-) må betales ved påmelding. Det er ingen oppsigelse og ingen penger tilbakebetales hvis barnet slutter i perioden. Dette må vi gjøre for at vi skal kunne betale lønn til trenerne. Frøya Aktiv er et underskuddsprosjekt for Frøya fotball, men vi synes det er viktig som klubb å vise at vi ønsker å satse på barn og ungdom.

Det sendes ut ny info når vi skal starte opp i januar 2021.

Innbetaling skjer i sin helhet ved påmelding

Påmelding gjøres her

Innbetaling av kr 400,- på konto: 3624.67.46790  mrk Frøya Aktiv og barnets navn.

Ved spørsmål rundt Frøya Aktiv ta kontakt med barnets trener, eller direkte med Terje Kvalheim på mail: eller telefon 916 38 060

 

Hilsen Frøya fotball