"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Hjemmeseier til A-laget, tabelledelse og 5 serierunder gjenstår

A-laget vant 4-1 hjemme mot Osterøy fredag og leder nå tabellen etter 17 serierunder med 5 poeng til lag nr 2 Odda.

Etter en førsteomgang hvor Frøya eide ballen og hadde mange kantløp og innlegg inn i boksen, var enten sistepasning eller løpene inn i 16'en for dårlig og forsvarsspillerne eller keeper fikk gang på gang ryddet opp i siste liten. Osterøy produserte 2 sjanser i 1. omgang, men klarte det Frøya ikke klarte nemlig

å score et mål og gikk til pause med ledelse 1-0.

I andre omgang tok Frøya enda mer tak i kampen og på sidelinjen ventet vi bare på når det ville løsne. Og løsne gjorde det for Frøya scoret 4 mål på 19 minutter - det første kom etter 57 min. Andre, Mika og Espen Madsen var målscorere og i tillegg laget Osterøy et selvmål. Et hurtig og presist pasningsspill samt litt ekstra innsats i 2. omgang gjorde Osterøy spillerne slitne samt at de ble liggende dypt og forsvarte seg hele tiden spesielt i 2. omgang. En meget fortjent seier og det kan nevnes at Osterøy's keeper spilte forøvrig en meget god kamp.

5 poengs ledelse 5 serierunder før serieslutt må ikke bli en sovepute da Odda har et meget lettere spilleprogram enn Frøya de 5 siste rundene og Frøya skal ut i en meget vanskelig bortekamp allerede på lørdag mot Trio på Husnes. Trio har kun 1 hjemmetap i år.

Så vi er ikke rykket opp ennå.